HABERLER

   Haberler - Bursa 13. Uluslararası Metal İşleme Makineleri Fuarı

05 Aralýk 2014

İmalat Sanayinin En Önemli Markalarının Buluştuğu Bursa Endüstri Zirvesi Başladı

Bursa 13. Uluslararası Metal İşleme Makineleri Fuarı

Fuarlar ile ilgili değerlendirme yapan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü “İmalat endüstrilerinin tüm süreçlerini “Bursa Endüstri Zirvesi” adı altında toplayan Fuarlar, metal işleme, sac işleme, kalıp ve yan sanayi, elektrik, elektronik, otomasyon, hırdavat ve iş güvenliği konularındaki geniş kapsamı ile dikkat çekmektedir.  7 ayrı salondan oluşan 40.000 m2 kapalı alanda 21 ülkeden 529 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan eş zamanlı Fuarlarda, yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 40.000 profesyonel ziyaretçinin ağırlanması ve 4 gün sonunca üretime güç katılması hedeflenmektedir.

 

Fuarlarımıza her sene yurtdışından ilgi daha da artıyor. Gün geçtikçe daha geniş coğrafyalara hitap ederek büyüyen Fuarlarımızda bu yıl Almanya’dan, Japonya’dan, Çin ve İtalya’dan katılımcı firmalar da yer almaktadır.  Bu sayının önümüzdeki yıllarda daha da artacağını düşünüyoruz.

 

Bu yıl; Kalıp ve otomotiv yan sanayi konularını da içine alan Bursa Endüstri Zirvesi daha da dopdolu.  İmalat endüstrilerinin tüm süreçlerini tek çatı altında toplayan Fuarlar, ülkemizin bu yıl ki en önemli buluşmalarından biri olarak dikkat çekmektedir. Fuarlar, üretimde ihtiyaç duyulan hammadde, yeni teknoloji, donanım ve sistemlerdeki yenilikleri ilgililere topluca göstererek her türlü üretime ivme kazandırmakta ve güç katmaktadır.” dedi.

Fuarların salon dağılımına baktığımız zaman; Salon 1, 2, 3 ve 5’te Metal İşleme Makineleri, Sac İşleme Makineleri, Salon 4 ve 6’da Kalıp, Otomotiv Yan Sanayi, Teknik Hırdavat, Salon 7’de Elektrik - Elektronik – Otomasyon ile ilgili firmaların yer aldığını görmekteyiz.