SOSYAL SORUMLULUK

   Dalyan Makina’nın Sponsor olduğu Foto Ralli’de renkli ödül töreni

Hitit Otomobil Kulübü (HİTOK) 2011 yılı son yarışı olan Foto Ralli 17 takımın katılımı ile gerçekleşirken, yapılan yarışlar sonunda dereceye sporculara ödülleri geçtiğimiz akşam düzenlenen törenle verildi. Geçtiğimiz akşam saat 20.00’da başlayan ödül törenine Vali yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı İbrahim Başbölük ve çok sayıda davetli katıldı. Sonucunu kimsenin bilmediği ödül töreni öncesinde terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler ve Van’da ki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Saygı duruşunun ardından geçilen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu Van’da yaşanılan deprem felaketi nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptal ettiklerini sadece Foto Ralli’yi daha önceden bayram etkinlikleri kapsamına alarak tarihini değiştirdikleri için izin verdiklerini hatırlattı. Bu yarışmada kaybedenin olmadığını belirten Ebiloğlu “Sadece dereceye girmek önemli değil yarışta mücadele etmekte önemli” dedi.

Yapılan değerlendirme sonunda yarışmayı Turgay Yazgı-Ömer Turgut ikilisi birinci olarak bitirirken, Fatih Yiğit-Atakan Akman ikilisi ikinci, Mustafa Uçar-Sema Uçar ikilisi ise üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara kupalarını Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu verdi. Öte yandan birinciye Hitit altını ve dereceye girenlere Aydoğuş Otomotiv sponsorluğunda çeşitli hediyeler verildi.

Yine yarışma kapsamında Foto Ralli’nin en iyi foto enstantanesine de ödül verildi. HİTOK Yönetim Kurulu’nun yüzlerce fotoğraf arasında yaptığı değerlendirme sonrasında Gökhan Leblebici-Şaban Ejder çiftinin çektiği fotoğraf birinciliğe layık görüldü.