• Seminerler
  • Tanıtım Günleri
  • Fuarlar

ETKİNLİKLER

   Etkinlikler - Oerlikon ve Magmaweld Tanıtım Günleri

23 Haziran 2010

Manisa’daki fabrikasında son teknoloji ile üretilip hem Türkiye’ye, hem de dünyaya yenilikçi, kesintisiz kaynak çözümleri sunan Magmaweld’in yönetici ve teknik personeli, 32 ilde düzenlediği tanıtım etkinlikleri çerçevesinde dün Çorum’a geldi ve Dalyan Makina’da düzenlenen programda Çorumlu kaynakçılarla kaynaştılar. Tanıtım etkinliğinde elektrottan kaynak robotuna kadar bir çok ürünün demosu Çorumlu ustalara tanıtıldı. Fotoğrafta (soldan sağa) Erkan Dalyan, Kadir Dalyan, Oerlikon Kaynak Elektrotları A.Ş. yöneticisi Yücel Uygur, Ahmet Volkan Dalyan ve Oerlikon yöneticilerinden Ziya Gücün görülüyor.
DALYAN MAKİNA’DA MAGMAWELD TANITIMI
Oerlikon Kaynak Elektrotları A.Ş. tarafından “Magmaweld” adıyla piyasaya yeni çıkardığı kaynak elektrotlarını Dalyan Makina’da dün düzenlenen etkinlikle sanayicilerin begenisine sundu.
Manisa’daki fabrikasında son teknoloji ile üretilip hem Türkiye’ye, hem de dünyaya yenilikçi, kesintisiz kaynak çözümleri sunan Magmaweld’in yönetici ve teknik personeli, 32 ilde düzenlediği tanıtım etkinlikleri çerçevesinde dün Çorum’a geldi ve Dalyan Makina’da düzenlenen programda Çorumlu kaynakçılarla kaynaştılar. Tanıtım etkinliğinde elektrottan kaynak robotuna kadar bir çok ürünün demosu Çorumlu ustalara tanıtıldı.
Oerlikon Kaynak Elektrotları A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Yücel Uygur, Anadolu’da düzenledikleri tanıtım turlarının Mayıs ayında Bursa’da başladığını ve tanıtım etkinliklerinin Çorum’dan sonra da devam edeceğini kaydetti. Çorum’un sanayi alanında iyi bir yerde olduğunu ifade eden Uygur, “Çorum bölgesinde ciddi gelişme gösteren bir il. Hatta bu gölgeye Sivas’ı da dahil edebiliriz” diye konuştu.
Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Dalyan Makina önünde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde işlerinde ağırlıklı olarak kaynak ve benzeri gereçler kullanan sanayicilere, ustalara işin uzmanları tarafından uygulamalı olarak eğitimler de verildi.
Dalyan Makina yöneticisi Ahmet Volkan Dalyan da, benzer tanıtım organisazyonlarının müşterilerinden gelecek talepler üzerine değerlendirileceğini kaydetti. Oerlikon Kaynak Elektrotları A.Ş. yetkili ve uzmanlarının tanıtım etkilnliği dün gün boyu devam etti.